Ontmoet Steven

❗ Wegens long-covid is Intensie helaas gesloten ❗

Informatie

Welkom!

Ik ben Steven de Brouwer.
Het geven van massages is een grote passie van mij. Het geeft me het geluk anderen weer in evenwicht te brengen, in echt contact te zijn met mensen en daarmee ook in contact te zijn met mezelf. Het resoneert in mijn hele zijn. Het maakt me enthousiast (als ik over massage begin te praten), het maakt me ontspannen (als ik voel dat de massage zijn werk doet) en het maakt me vrolijk. Met elke positieve reactie die ik terugkrijg word ik blij dat ik dit kan en mag doen! Masseren doe ik vanuit mijn hart. Mijn ervaring in energetisch werk, lichaamswerk en Biodanza haalt me uit mijn hoofd en in mijn lijf. Door altijd blootvoets 👣 te lopen, ben ik meer in contact met de aarde.
En daar zit de belangrijke energie, die ik via mijn warme handen graag aan jou doorgeef.

Een gegrond lichaam is een gezond lichaam.

Motivatie

Motivatie

Enkele jaren geleden kwam ik erachter dat mijn handen, met iets zo natuurlijks als aanraking, een groot helend effect konden hebben. Mijn handen gingen automatisch naar de plaats waar ze nodig waren om warmte en aandacht te geven. Ik vond dat iets intuïtiefs, maar naarmate meer mensen opmerkten hoe prettig en bijzonder de werking van mijn aanraking was, hoe meer ik de behoefte voelde om hier iets mee te doen.

Dat heb ik ook gedaan! Ik heb opleidingen gevolgd en ben begonnen met het geven van ontspanningsmassages en helende aanraking-sessies. Dankzij veel positieve respons en met ondertussen enkele jaren ervaring, heb ik begin 2020 de stap gezet om dit 'officieel' (met KvK) te doen. Spannend voor mij, maar mijn doel is nog steeds hetzelfde: mijn warme aandacht schenken daar waar anderen daar positief effect van voelen.

Vertrouwen

Vertrouwen

De heilzame werking van massage zit in de mogelijkheid van loslaten - van (fysieke) spanning, van emotionele blokkades en van vastzittende energie. Om dit effect te voelen, is het nodig dat je je fysiek en mentaal veilig genoeg voelt om dat ook toe te staan. Als je je als je je onveilig voelt, blijf je spanning koesteren. Als je je op je gemak voelt (ook al is massage voor je in het begin onwennig), kan je toestaan dat je je ontspant. Het is daarom voor zowel jou als mij belangrijk om vertrouwen en veiligheid te ervaren bij elkaar. We hebben daarom een aantal huisregels - de standaarden van hygiene en contact. Ik houd ook rekening met eventuele ziekte, klachten en kijk of je geen contra-indicaties hebt (bijvoorbeeld hartklachten of koorts). Ik werk graag met een kennismakingstraject met nieuwe mensen, en bespreek altijd vooraf wat jij nodig hebt. Ik wil dan jouw wensen weten: wat je op dit moment fijn vindt qua setting, massage en omgeving. Ik ontvang ook graag feedback, want daar wordt onze band uiteindelijk alleen maar beter door. Uiteindelijk moeten we ons allebei fijn en vertrouwd voelen tijdens de massage!

Voor mijn massage-praktijk heb ik de volgende opleidingen en cursussen gevolgd:

Start een traject bij Intensie

Maak een afspraak

1-Feb-2018 17:05:55 - Anonymous ★★★★★
Ik had al een week last van hoofdpijn die alleen maar erger leek te worden. Steven gaf aan de hoofdpijn niet per se te kunnen 'wegmasseren', maar wel de pijn te kunnen verdelen. Daarom masseerde hij niet alleen mijn nek en schouders, maar ook mijn hele rug en armen. Zijn handen waren heerlijk warm en uiteindelijk heb ik me even heerlijk kunnen ontspannen. Het 'pulsen' zorgde hier extra voor. Dat vond ik erg fijn en ontspannend. Na de massage was de hoofdpijn niet verdwenen, maar leek die wel beter te verdragen. Een aanrader dus!
x
Deze website gebruikt cookies... 🍪🍪🍪
Lekker!
This will be replaced by Javascript...