Contact & Info

Welkom met test-, vaccinatie- of herstelbewijs

Contact

Steven de Brouwer

Welkom bij Massagepraktijk Intensie.

Welkom met test-, vaccinatie- of herstelbewijs

Lees hier het Corona-protocol:

https://intensie.nl/protocol.php

Hierin beschrijf ik de maatregelen, die ik getroffen heb voor een veilige massage-sessie ten tijde van Corona. Zowel bezoeker als masseur dienen zich hier aan te houden!

Openingstijden

Ik volg de maatregelen van de Rijksoverheid.
Voor contactberoepen geldt tot minimaal 4-dec-'21 een beperkte openingstijd van 6.00 tot 18.00.
maandag-
dinsdag-
woensdag12:00 - 18:00
donderdag-

Reserveer zelf online een tijdslot op YouCanBook.me, of stuur me een berichtje (zie hieronder).

Hoe komen we in contact?

Administratieve informatie

Tarieven

Tarieven

Alle typen massages hebben hetzelfde tarief:
 • Koesterende aanraking
 • Ontspanningsmassage
 • Holistic Pulsing
 • Shamballa Healing
Zit je krap in je budget (vanwege Corona)? Laat het me weten, dan bedenken we wel iets!

Kennismaking

Graag nodig ik nieuwe klanten uit voor een laagdrempelige kennismaking.
Het uitgebreide kennismakingsgesprek is gratis. We nemen de tijd om elkaar te leren kennen en jouw wensen en grenzen te bespreken. Als het voor ons beiden goed voelt, volgt aansluitend een kennismakings-massage of -sessie van 30 minuten.
 • kennismaking
  gesprek + 30 min sessie: €20

Losse massage-sessies

 • 30 min: €40
 • 60 min: €60
 • 90 min: €70

Massage-trajecten

 • drietraps-traject
  gesprek + 3x 60 min massage: €150
 • energetisch helingstraject
  2 tot 5x 90 min (1e sessie incl. gesprek)
  1e sessie: €50
  vervolgen: €70

Speciale prijzen

 • cadeaubon 30, 60 of 90 min: €40 - €70
 • strippenkaart (10 x 60 min): €500
 • review-korting : €5
 • nieuwe klant-korting : €40

Speciale aanbiedingen

 • Korting Zorg-medewerkers : 40%
Korting Zorg-medewerkers
Komende verkiezingen ga ik niet stemmen, maar klappen voor de regering!
Het is van de zotte, dat coalitieleden weglopen, om een stemming over een welverdiende loonsverhoging voor zorgmedewerkers te boycotten...
Kabinet: Geen structurele loonsverhoging voor zorg door economische krimp
Zolang die loonsverhoging er niet is, krijgen zorgmedewerkers bij mij (op vertoon van bv een personeelspas) 💝40% korting💝 en een diepe buiging🙏!
Warme groet, Steven de Brouwer
Doneer een Bon
Het idee van de Doneer een Bon-actie is, dat we cadeaubonnen gaan verzamelen en donderdag 25 juni '20 uitdelen aan het zorgpersoneel op de IC's van het Catharinaziekenhuis. Deze bonnen kun je bij mij of een van de andere deelnemende ondernemers kopen. Komen er genoeg bonnen binnen, dan kunnen we nog meer afdelingen in deze Eindhovense zorg blij maken!
Daarmee geef je dus iemand een cadeautje, iemand die je niet kent maar die op dit moment al weken keihard aan het werk is in de zorg en niet weet hoe lang dit nog gaat duren... en je helpt mij aan wat extra omzet, maar ook aan vergroting van mijn naamsbekendheid, wat straks weer heel welkom is.
Daphne Engelke (Viltbloemist) zamelt alle bonnen in, en op enig moment (als we weer naar buiten mogen) worden ze uitgedeeld bij onze twee grote ziekenhuizen. Voor meer informatie omtrent de actie verwijs ik je graag naar de facebook-pagina Doneer een Bon, waar ook de andere deelnemende ondernemers vermeld staan.
Voor deze actie bied ik cadeaubonnen aan voor een massage van 60 minuten tegen een bedrag van €40 (normaal €60).
Doe je mee?
Stuur mij dan een mail met het onderwerp "Ik doneer een bon" en geef in de mail zelf aan dat je een bon (of meerdere, dat mag ook) wilt aanschaffen. Ik stuur je dan een betalingsverzoek (Tikkie) terug en zorg dat de bonnen bij Daphne terechtkomen!
Alvast namens het zorgpersoneel en mezelf bedankt!

Betaalmethode

 • betaalmethode: contant & pin
  in overleg: iDeal of Tikkie
 • Ik accepteer de massagebon!
 • afzeggen of verzetten:
  zie de vragen & stuur een berichtje

Locatie

Waar kun je me vinden?

Lavendellaan 105 (begane grond)
5643 LN, Eindhoven
Google Maps

Op andere sites:

Vragen & antwoorden

Vragen & antwoorden

Hoe ga je om met Corona?

Lees daar alles over in het Corona-protocol.

Wat zijn de huisregels tijdens een sessie?

Goede vraag! Houd rekening met de huisregels tijdens een massage. Die zijn er voor jouw en mijn vertrouwen.
 • persoonlijke hygiene: het is voor ons beiden prettiger om met een schoon lichaam te werken. Douche daarom alsjeblieft van tevoren.
 • vertrouwen en respect: je kan van mij verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid verwachten, vanuit een sterke ethiek. Ik ga professioneel en vertrouwelijk om met dat wat je deelt in een sessie. Van jou verwacht ik ook een respectvolle houding.
 • grenzen aangeven: transparantie is de beste manier. Aangezien we werken met fysiek contact, is het nodig om het gesprek hierover open te houden. Ik heb mijn grenzen en communiceer die duidelijk: seksueel/ erotisch contact hoort niet bij mijn sessies en vindt op geen enkele manier plaats in mijn praktijk. Van jou verwacht ik dat je ook je grenzen aangeeft als je je ergens niet prettig bij voelt, zodat we kunnen zorgen dat we ons beiden te allen tijde veilig en vertrouwd voelen.
 • gezondheid op 1: jouw gezondheid is het allerbelangrijkst. Als ik niet zeker ben van een verantwoorde massage (zie ook de contra-indicaties), gaat de sessie helaas niet door. Mijn gezondheid is ook belangrijk. Het is noodzakelijk voor mijn gezondheid en die van mijn andere klanten dat je vrij bent van overdraagbare ziektes.
 • Corona: het Corona-protocol geldt voor ons allebei.
 • kleed je gemakkelijk: zowel omdat massage een ontspannende werking heeft, alsmede omdat er massage-olie gebruikt wordt, is het verstandig niet je zondagse kleding of kapsel te dragen. Stel je in op comfort.
 • geniet! Misschien wel de belangrijkste do: de massage is voor jouw ontspanning en moet vooral fijn zijn. Gun jezelf een prettige sessie!

Wat zijn contra-indicaties?

Contra-indicaties zijn redenen waarom een massage niet verantwoord is. De massages die ik geef zijn niet medisch, maar ter ontspanning en ter promotie van een gezonde energiestroom door het lichaam. Bij sommige klachten is het verstandig om een (huis)arts, fysiotherapeut, sportmasseur of medisch specialist te zien. Bij andere indicaties is het verstandig om de massage uit te stellen. We kijken (ook bij twijfel) samen naar de (on)mogelijkheden.
 • hartklachten: van massage kan je hartritme dalen. Sommige hartklachten en hartafwijkingen kunnen daarom een contra-indicatie zijn.
 • vaataandoeningen: ernstige vaataandoeningen kunnen verzwakte vaten zo dusdanig beschadigd hebben, dat de druk van massage niet verstandig is.
 • huidziektes: massage prikkelt het proces van de huidziekte, waardoor de uitslag kan uitbreiden of verergeren (psoriasis is geen contra-indicatie).
 • koorts: massage zal de verhoogde stofwisseling verergeren.
 • infectieziektes: de symptomen van infectieziektes zoals de griep of een zware verkoudheid worden door massage verergerd.
 • ontstekingen of tumoren: massage vergroot de kans op verergering of verspreiding
 • erge pijn en vermoeidheid: te veel pijn en vermoeidheid is een contra-indicatie, omdat je daardoor onvoldoende verwerking hebt van de massageprikkels.
 • besmettelijke ziektes zijn sowieso een contra-indicatie vanwege mijn gezondheid en daarmee die van mijn andere klanten.

Hoe werken de kortingen op sessies?

Je krijgt korting op je eerstvolgende sessie bij het aanbrengen van een nieuwe klant (€40 korting) of het schrijven van een eerlijke review op intensie.nl, op Facebook of op Google (€5 korting). De korting is eenmalig geldig op jouw persoonlijke eerstvolgende sessie en blijft een jaar geldig. Als je korting krijgt op een sessie door een actie of een uitzonderlijke afspraak (bijvoorbeeld na een afzegging van een sessie aan mijn kant), gelden de voorwaarden van de actie of bespreken we de voorwaarden persoonlijk. Tenzij schriftelijk anders afgesproken gelden kortingen eenmalig en zijn kortingen niet te combineren of inwisselbaar tegen geld. Als de korting onduidelijk is, of je er niet uit komt, is in overleg veel mogelijk!

Worden de massages vergoed door de zorgverzekering?

Helaas. Dit is voor jou en mij beiden financieel niet interessant. Jij zult immers nog steeds zelf een deel moeten betalen, plus je hebt de kosten voor de aanvullende verzekering. Voor mij zou er lidmaatschap van een vakvereniging bijkomen met bijbehorende jaarlijkse opleidings-eisen.

Hoe lang zijn acties, strippenkaarten, cadeaubonnen geldig?

In principe zijn acties tot 12 maanden na aankoop of verstrekking geldig; cadeaubonnen en strippenkaarten blijven tot 24 maanden na aankoop of verstrekking geldig. Acties, strippenkaarten noch cadeaubonnen zijn inwisselbaar tegen geld. De geldigheid is eenmalig (uitzondering strippenkaart). De geldigheid is enkel persoonlijk en niet overdraagbaar (uitzondering cadeaubon). Mocht iets onduidelijk zijn, of kom je erachter dat je een bon of strippenkaart onverhoopt hebt laten verstoffen, is in overleg nog veel mogelijk!

Ik wil mijn sessie graag annuleren of verzetten?

Ai, wat lastig! Je kan de geboekte massage niet aanhouden. Ik begrijp dat een afspraak soms toch niet door kan gaan; misschien ben je plots ziek of heb je het echt te druk. Een sessie afzeggen kan, maar als je heel laat afzegt, hoop ik toch op een eigen bijdrage voor de vervallen of verzette afspraak. Hoe later je je afmeldt, hoe kleiner de kans dat een andere klant jouw tijd kan vullen. Andersom geldt dat natuurlijk ook! Mocht ik (wegens ziekte of nood) een afspraak moeten verzetten, krijg jij korting!

Hoe gaat Intensie om met privacy-gevoelige gegevens?

Ik ga professioneel en vertrouwelijk om met dat wat je deelt in een sessie. Ik houd geen medisch dossier van mijn klanten bij en ga zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Wel deel ik met veel plezier en trots jouw feedback, als je deze zelf openbaar maakt via de social media.
Lees hier het uitgebreide privacy-beleid.

Kun je mij bij het NS-station ophalen?

Afhankelijk van andere afspraken kan ik je ophalen en na afloop weer afzetten bij het NS-station in Eindhoven. Voor deze service vraag ik €15,00. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.
Bushaltes De Hoeve (lijn 405) en Castilielaan (lijn 406) zijn in de buurt, als je met de bus wilt komen.
Contact-formulier
Start een traject bij Intensie

Maak een afspraak

4-May-2017 12:43:00 - Sandra 👍
Ik had last van mijn schouder, Steven legde zijn handen erop. Ik verwachtte die gemene druk die de sportmasseur gebruikt. Maar die kwam niet, hij bewoog zijn handen rustig en aandachtig. En daarna? Veel minder last van mijn schouder. Verbaasd en blij!
x
Deze website gebruikt cookies... 🍪🍪🍪
Lekker!
This will be replaced by Javascript...