Contact & Info

Contact

Steven de Brouwer

Massagepraktijk Intensie

❗ Vanaf 11 mei is de praktijk weer geopend! ❗

Nu de regels weer versoepeld worden, sta ik voor jullie klaar! Na een lange periode van social distancing zal de behoefte aan liefdevol contact groot zijn! Dan wil de mens weer aangeraakt worden en wil de mens zich weer mens voelen!

Maar ja, er is nog steeds corona... en daarom heb ik het volgende protocol opgesteld:

https://intensie.nl/protocol.php

Hierin beschrijf ik de maatregelen, die ik getroffen heb voor een veilige massage-sessie ten tijde van Corona. Zowel bezoeker als masseur dienen zich hier aan te houden!

Openingstijden

maandag12:00 - 18:00
dinsdag10:00 - 18:00 + 20:00 - 22:00
woensdag10:00 - 18:00 + 20:00 - 22:00
donderdag10:00 - 18:00 + 20:00 - 22:00
vrijdag12:00 - 18:00

Reserveer zelf online een tijdslot op YouCanBook.me.

Hoe komen we in contact?

Houd rekening met een wachttijd. Bij hoge uitzondering kan soms ook in het weekend gemasseerd worden.

Administratieve informatie

Tarieven

Tarieven

Alle typen massages hebben hetzelfde tarief:
 • Koesterende aanraking
 • Ontspanningsmassage
 • Holistic Pulsing
 • Shamballa Healing
Zit je krap in je budget (vanwege Corona)? Laat het me weten, dan bedenken we wel iets!

Kennismaking

Graag nodig ik nieuwe klanten uit voor een laagdrempelige kennismaking.
Het uitgebreide kennismakingsgesprek is gratis. We nemen de tijd om elkaar te leren kennen en jouw wensen en grenzen te bespreken. Als het voor ons beiden goed voelt, volgt aansluitend een kennismakings-massage of -sessie van 30 minuten.
 • kennismaking
  gesprek + 30 min sessie: €20

Losse massage-sessies

 • 30 min: €40
 • 60 min: €60
 • 90 min: €70

Massage-trajecten

 • drietraps-traject
  gesprek + 3x 60 min massage: €150
 • energetisch helingstraject
  2 tot 5x 90 min (1e sessie incl. gesprek)
  1e sessie: €50
  vervolgen: €70

Speciale prijzen

 • cadeaubon 30, 60 of 90 min: €40 - €70
 • strippenkaart (10 x 60 min): €500
 • review-korting : €5
 • nieuwe klant-korting : €40

Betaalmethode

 • betaalmethode: contant & pin
  in overleg: iDeal of Tikkie
 • afzeggen of verzetten:
  zie de vragen & stuur een berichtje

Locatie

Waar kun je me vinden?

Tourslaan 37e (2e etage)
5627 KW, Eindhoven
Google Maps

Op andere sites:

Vragen & antwoorden

Vragen & antwoorden

Hoe ga je om met Corona?

Lees daar alles over in het Corona-protocol.

Wat zijn de huisregels tijdens een sessie?

Goede vraag! Houd rekening met de huisregels tijdens een massage. Die zijn er voor jouw en mijn vertrouwen.
 • persoonlijke hygiene: het is voor ons beiden prettiger om met een schoon lichaam te werken. Douche daarom alsjeblieft van tevoren.
 • vertrouwen en respect: je kan van mij verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid verwachten, vanuit een sterke ethiek. Ik ga professioneel en vertrouwelijk om met dat wat je deelt in een sessie. Van jou verwacht ik ook een respectvolle houding.
 • grenzen aangeven: transparantie is de beste manier. Aangezien we werken met fysiek contact, is het nodig om het gesprek hierover open te houden. Ik heb mijn grenzen en communiceer die duidelijk: seksueel/ erotisch contact hoort niet bij mijn sessies en vindt op geen enkele manier plaats in mijn praktijk. Van jou verwacht ik dat je ook je grenzen aangeeft als je je ergens niet prettig bij voelt, zodat we kunnen zorgen dat we ons beiden te allen tijde veilig en vertrouwd voelen.
 • gezondheid op 1: jouw gezondheid is het allerbelangrijkst. Als ik niet zeker ben van een verantwoorde massage (zie ook de contra-indicaties), gaat de sessie helaas niet door. Mijn gezondheid is ook belangrijk. Het is noodzakelijk voor mijn gezondheid en die van mijn andere klanten dat je vrij bent van overdraagbare ziektes.
 • kleed je gemakkelijk: zowel omdat massage een ontspannende werking heeft, alsmede omdat er massage-olie gebruikt wordt, is het verstandig niet je zondagse kleding of kapsel te dragen. Stel je in op comfort.
 • geniet! Misschien wel de belangrijkste do: de massage is voor jouw ontspanning en moet vooral fijn zijn. Gun jezelf een prettige sessie!

Wat zijn contra-indicaties?

Contra-indicaties zijn redenen waarom een massage niet verantwoord is. De massages die ik geef zijn niet medisch, maar ter ontspanning en ter promotie van een gezonde energiestroom door het lichaam. Bij sommige klachten is het verstandig om een (huis)arts, fysiotherapeut, sportmasseur of medisch specialist te zien. Bij andere indicaties is het verstandig om de massage uit te stellen. We kijken (ook bij twijfel) samen naar de (on)mogelijkheden.
 • hartklachten: van massage kan je hartritme dalen. Sommige hartklachten en hartafwijkingen kunnen daarom een contra-indicatie zijn.
 • vaataandoeningen: ernstige vaataandoeningen kunnen verzwakte vaten zo dusdanig beschadigd hebben, dat de druk van massage niet verstandig is.
 • huidziektes: massage prikkelt het proces van de huidziekte, waardoor de uitslag kan uitbreiden of verergeren (psoriasis is geen contra-indicatie).
 • koorts: massage zal de verhoogde stofwisseling verergeren.
 • infectieziektes: de symptomen van infectieziektes zoals de griep of een zware verkoudheid worden door massage verergerd.
 • ontstekingen of tumoren: massage vergroot de kans op verergering of verspreiding
 • erge pijn en vermoeidheid: te veel pijn en vermoeidheid is een contra-indicatie, omdat je daardoor onvoldoende verwerking hebt van de massageprikkels.
 • besmettelijke ziektes zijn sowieso een contra-indicatie vanwege mijn gezondheid en daarmee die van mijn andere klanten.

Hoe werken de kortingen op sessies?

Je krijgt korting op je eerstvolgende sessie bij het aanbrengen van een nieuwe klant (€40 korting) of het schrijven van een eerlijke review op intensie.nl, op Facebook of op Google (€5 korting). De korting is eenmalig geldig op jouw persoonlijke eerstvolgende sessie en blijft een jaar geldig. Als je korting krijgt op een sessie door een actie of een uitzonderlijke afspraak (bijvoorbeeld na een afzegging van een sessie aan mijn kant), gelden de voorwaarden van de actie of bespreken we de voorwaarden persoonlijk. Tenzij schriftelijk anders afgesproken gelden kortingen eenmalig en zijn kortingen niet te combineren of inwisselbaar tegen geld. Als de korting onduidelijk is, of je er niet uit komt, is in overleg veel mogelijk!

Hoe lang zijn acties, strippenkaarten, cadeaubonnen geldig?

In principe zijn acties tot 12 maanden na aankoop of verstrekking geldig; cadeaubonnen en strippenkaarten blijven tot 24 maanden na aankoop of verstrekking geldig. Acties, strippenkaarten noch cadeaubonnen zijn inwisselbaar tegen geld. De geldigheid is eenmalig (uitzondering strippenkaart). De geldigheid is enkel persoonlijk en niet overdraagbaar (uitzondering cadeaubon). Mocht iets onduidelijk zijn, of kom je erachter dat je een bon of strippenkaart onverhoopt hebt laten verstoffen, is in overleg nog veel mogelijk!

Ik wil mijn sessie graag annuleren of verzetten?

Ai, wat lastig! Je kan de geboekte massage niet aanhouden. Ik begrijp dat een afspraak soms toch niet door kan gaan; misschien ben je plots ziek of heb je het echt te druk. Een sessie afzeggen kan, maar als je heel laat afzegt, hoop ik toch op een eigen bijdrage voor de vervallen of verzette afspraak. Hoe later je je afmeldt, hoe kleiner de kans dat een andere klant jouw tijd kan vullen. Andersom geldt dat natuurlijk ook! Mocht ik (wegens ziekte of nood) een afspraak moeten verzetten, krijg jij korting!

Hoe gaat Intensie om met privacy-gevoelige gegevens?

Ik ga professioneel en vertrouwelijk om met dat wat je deelt in een sessie. Ik houd geen medisch dossier van mijn klanten bij en ga zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Wel deel ik met veel plezier en trots jouw feedback, als je deze zelf openbaar maakt via de social media. Lees hier het uitgebreide privacy-beleid.
Contact-formulier
Start een traject bij Intensie

Maak een afspraak

1-Feb-2018 17:05:55 - Ingrid Berkers 👍
Ik had al een week last van hoofdpijn die alleen maar erger leek te worden. Steven gaf aan de hoofdpijn niet per se te kunnen 'wegmasseren', maar wel de pijn te kunnen verdelen. Daarom masseerde hij niet alleen mijn nek en schouders, maar ook mijn hele rug en armen. Zijn handen waren heerlijk warm en uiteindelijk heb ik me even heerlijk kunnen ontspannen. Het 'pulsen' zorgde hier extra voor. Dat vond ik erg fijn en ontspannend. Na de massage was de hoofdpijn niet verdwenen, maar leek die wel beter te verdragen. Een aanrader dus!
x
Deze website gebruikt cookies... 🍪🍪🍪
Lekker!
This will be replaced by Javascript...