Nieuws & Reviews

Nieuws

Nieuws

13-Oct-2020 19:17:14
CORONAJAARSDIP...

Je mag niet meer voor de lol "op pad". De horeca gaat helemaal dicht, het aantal sociale contacten moet sterk omlaag en je mag in je eentje alleen nog maar noodzakelijke boodschappen doen...
Gelukkig mogen contactberoepen als masseurs nog wel doorgaan!

Een massage neem je niet voor je lol! Zeker in deze barre tijden niet!
Aanraking is een primaire levensbehoefte! Door de maatregelen raken we elkaar niet of nauwelijks aan. Hierdoor ontstaat bij veel mensen huidhonger, maar het kan ook op termijn leiden tot vervreemding van je lichaam (je voelt je disconnected) en zelfs angst en depressiviteit.

Vanochtend vertelde een vrouw me, dat ze een tijd terug in een lastige situatie zat, iets met examen en computer, die niet mee wilde werken. Terwijl iemand haar ging helpen hiermee, legde die toevallig even haar hand op de rug... zo niet volgens 'corona', maar o zo menselijk! Tranen gingen spontaan stromen...

Door op een liefdevolle en zuivere manier aangeraakt te worden, kun je weer in contact komen met je eigen lichaam en je weer mens voelen! Er is niets mis met je! Een mens is een sociaal wezen, en heeft die fysieke contacten nodig.

Het is mijn intentie, om te voorzien in deze basisbehoefte, in een op jou afgestemde aanraak-sessie. Dit varieert van een eenvoudige, maar al zeer heilzame knuffel (=mini-massage) tot een volledige lichaams-massage.
Het enige wat ik van jou vraag, is om minimaal 48 uur klachtenvrij en niet in contact met een corona-patient te zijn geweest, en verder volgen wij mijn corona-protocol.

Wil jij een liefdevolle (mini)massage ontvangen? Stuur een app naar 06-23079099, of boek via onderstaande link!
https://intensie.youcanbook.me/

Warme groet,
Steven de Brouwer
5-Oct-2020 17:49:18
Toch leuk!
Dat ondanks corona mijn page zomaar naar de 250 likes gestegen is 💝🙏

Op naar de 300?

Liken en sharen is liefhebben en caren 😅
29-Sep-2020 13:40:37
Onrust... spanning in je hoofd en in je lijf...
Hoe heerlijk is het om dat allemaal los te kunnen laten?

Ervaar een gevoel van complete overgave, waarin voor je gezorgd wordt, je helemaal niets moet... en neem dat gevoel met je mee, zodat de ontspanning ook blijft de dagen erna!

Boek nu een massage via de website (https://intensie.nl) of stuur me een appje (06-23079099), en kom genieten van een liefdevolle en zorgzame ontspanning!

Warme groet,
Steven

PS Natuurlijk corona-proof en volgens alle richtlijnen!
Lees alle posts...

Reviews

Reviews

11-Jun-2020 10:40:51 - Anoniem 👍
Mooi hoe een zachte aanraking, zo’n diepe uitwerking kan hebben.
4-Dec-2019 19:43:15 - Adje Huijbregts ★★★★★
Vanmiddag heb ik een super fijne ontspanningsmassage mogen ontvangen van Steven de Brouwer. Een echte aanrader. Steven weet je te raken op een liefdevolle, intense manier en geeft de massage met veel zorg en aandacht. Dank je Steven en ik kom zeker een keer terug.
4-Dec-2019 17:44:00 - Adje Huijbregts 👍
Vanmiddag heb ik een superfijne ontspanningsmassage mogen ontvangen van Steven de Brouwer. Een liefdevolle massage met heel veel zorg en aandacht gegeven. Het heeft me diep geraakt. Dank je Steven 🙏
Lees alle reviews...

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Leuke nieuwtjes, aankondigingen, aanbiedingen...
Ik probeer 1x per maand iets leuks te mailen :-)

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen (check je mail!)

2020-04-09 - Mooie stappen gezet!
2020-03-16 - Pas op de plaats...
Toon alleminder nieuwsbrieven...
Start een traject bij Intensie

Maak een afspraak

11-Aug-2015 18:48:49 - Veerle 👍
Steven heeft me al meerdere malen verrast met zijn fijngevoeligheid tijdens de massage. Hij is oprecht en integer in zijn wens om daadwerkelijk ontspanning te geven. En dat samen met zijn natuurlijke aanleg voor de massagekunst, maakt dat ik iedereen aanraad deze ervaring te ondergaan. Waarachtig genieten!
x
Deze website gebruikt cookies... 🍪🍪🍪
Lekker!
This will be replaced by Javascript...