Massages met volle aandacht

#durftevragen
Ik zou heel graag willen onderzoeken, hoe ik mijn missie, mijn passie 🙏, precies kan afstemmen op waar echt behoefte aan is.
Lees verder...

Gastenboek

Graag laat ik mijn gasten zelf aan het woord!

Schrijf zelf een berichtje in mijn gastenboek:
[0..9] [10..19] [20..22]

Sandra - 4-May-2017 12:43:00
Ik had last van mijn schouder, Steven legde zijn handen erop. Ik verwachtte die gemene druk die de sportmasseur gebruikt. Maar die kwam niet, hij bewoog zijn handen rustig en aandachtig. En daarna? Veel minder last van mijn schouder. Verbaasd en blij!

(bekend) - 26-Apr-2017 13:03:14
Ha Steven! Ik wil je nog even uit de grond van mn ❤ bedanken voor de bijzondere massage eergisteren!
Je bent echt zo enorm gegroeid zeg, wauw... Ik was diep geraakt, had dit niet verwacht, maar was een mooi en kostbaar geschenk.
... en vandaag stroomt het nog en voelt goed! Er is echt weer iets geopend, waar het vast zat in mij, zo fijn ❤ 🙏 .
Dikke knuffel en tot volgende keer 😘
Johan - 26-May-2016 20:09:05
Woensdag 25 mei. Voor de 1ste keer krijg ik een massage van Steven. Na een hartelijke verwelkoming eerst even babbelen en dan... massage. Wauw, dit is op een manier gemasseerd worden zoals ik nog niet heb mogen ervaren. Dat een man met zoveel liefde en aandacht de 'knopen' uit m'n lijf kan masseren is heel bijzonder. Dank daarvoor Steven.
En... tot een volgende keer. Liefs, Johan
Hermien - 8-May-2016 20:52:45
Gisteren een heerlijke massage gehad. Je zou bijna gaan spinnen als een kat. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen, die een ontspannende massage wil.
Carolien - 5-Dec-2015 14:48:28
Ik heb vandaag een heerlijke massage gehad van steven! Ondanks veel pijn in mijn schouder voelt hij feilloos aan hoe ver hij kan gaan. Resultaat is nu veel minder pijn! Ik kan iedereen een massage bij hem aanbevelen!
Jan Biermann - 21-Sep-2015 8:15:23
Steven, bedankt voor de heerlijke ontspannende massage die je met veel warmte en aandacht hebt gegeven. De tijd vloog en na de massage voelde mijn rug zeer ontspannen aan. Ik heb genoten!!!
Claudie van Ginneken - 17-Sep-2015 18:25:02
Steven beheerst de fijne kneepjes van het vak! Vannacht voor het eerst sinds tijden doorgeslapen tot de wekker. Top!
Annemieke - 5-Sep-2015 21:02:22
Een massage door Steven is een aanrader. Vol aandacht en rust, een zeer ontspannende behandeling gekregen. Ik ga zeker nog een keer!
Karolien - 27-Aug-2015 23:40:18
Vorige maand als proefpersoon bij Steven geweest voor een ontspanningsmassage.In vele opzichten een aanrader.Hij staat open voor feedback en het is een warme persoonlijkheid.Het masseren deed hij met veel gevoel.De massage was zeer ontspannend en het stroomde van binnen.Ik kijk uit naar de al gemaakte volgende afspraak.
Mariska - 11-Aug-2015 20:19:21
Steven neemt de tijd om contact te maken met je lichaam, waardoor zijn handen goed aanvoelen waar de probleemgebieden liggen. Met een rustig muziekje en geurtje op de achtergrond kom je helemaal in de stemming. Hij staat open voor feedback en past zich hier meteen op aan.
Dag, lieve mensen!\r
Ik ben heel benieuwd naar jullie feedback!\r
Lieve groetjes.
Steven


x
Deze website gebruikt cookies... 🍪🍪🍪 Lekker!
This will be replaced by Javascript...