Massages met volle aandacht

#durftevragen
Ik zou heel graag willen onderzoeken, hoe ik mijn missie, mijn passie 🙏, precies kan afstemmen op waar echt behoefte aan is.
Lees verder...

Energetische sessie

Ik kan je niet helen...
Maar ik kan je wel de ruimte geven om aan je eigen heling te werken.

U kunt ook terecht bij Intensie voor een Energetische sessie.

Dit betekent dat ik met verschillende tools werk op energetisch niveau en dat ik vanuit het onderbewuste werk. Met het doel om jou weer te verbinden met je eigen essentie/ziel. Tijdens de sessie stem ik mij af op jouw energie en voel wat je op dat moment nodig hebt. De behandeling is krachtig en zet veel in beweging. Het ruimt op wat losgelaten mag worden. Energetische sessies zijn holistisch, dwz de hele mens wordt behandeld, lichaam, geest en ziel. Daardoor ontstaat de mogelijkheid dat klachten verminderen of zelfs verdwijnen. De focus ligt niet op de "ziekte", maar juist op het herstellen van je balans. Door blokkades op te heffen op energetisch niveau is het lichaam in staat het zelfhelend vermogen aan te spreken zowel fysiek als emotioneel. De verbinding met je essentie wordt hersteld.

Zo'n sessie werkt breed en diep en kan dus voor heel veel klachten worden ingezet. Een klacht is niets anders dan een signaal van onbalans. De sessie is erop gericht de balans te herstellen zodat klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

De sessies werken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Het maakt dus niet uit waar en op welk niveau je vastloopt of stilstaat. Het is wel belangrijk dat je openstaat voor nieuwe inzichten en gemotiveerd bent. Jouw motivatie bepaalt voor een belangrijk deel het succes van de sessie(s).

Het is niet achterover leunen en passief een sessie 'ontvangen'. Je gaat intensief met je eigen proces bezig. Jij bent degene die het zélf doet, je therapeut is als een reisleider, steunt je onderweg maar steunt je vooral om de kracht in jezelf te vinden.

leuk plaatje

Wat kan ik voor je doen?

Aan je verschrikkelijke jeugd kan ik inderdaad niets doen... wel aan hoe je er nu mee omgaat! De wonden, die je toen opgelopen hebt, help ik je te helen, te genezen.

Blokkades die de weg versperren zullen worden opgeruimd met technieken die persoonlijk op jou worden afgestemd. Hoewel niet jouw klacht maar jij centraal staat, hier toch een idee voor welke klachten je bij mij terecht kunt:

In de sessie wordt o.a. gewerkt met:

 


Dag, lieve mensen!\r
Ik ben heel benieuwd naar jullie feedback!\r
Lieve groetjes.
Steven


x
Deze website gebruikt cookies... 🍪🍪🍪 Lekker!
This will be replaced by Javascript...