Massages met volle aandacht

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn voor een massage:

De kosten zijn voor een Energetische sessie (gemiddeld 1.5u):

Graag wel contant geld meenemen, want ik heb helaas (nog) geen pin-automaat. Je kunt wel ter plekke betalen via iDEAL (ik gebruik Tikkie).

Helden Awards

Drie weken lang op blote voeten wandelen om zo geld op te halen voor slachtoffers van seksueel misbruik....

Ik steun deze actie van harte! Van #metoo naar #ikluister. En vanuit vertrouwen en veiligheid weer in contact met jezelf komen.

In de periode van 16 juli t/m 13 aug 2018 werden de blote-voeten-wandelingen georganiseerd. Van al mijn massages en therapieen, die ik in die periode in mijn praktijk in Eindhoven gaf, heb ik 50% gedoneerd aan de Helden Awards! Goed voor een totaal van 150 euro!

Wandelen voor slachtoffers seksueel misbruik
Het Helden van seksueel misbruik Awards Gala

 

Delen is lief!

Schrijf een mooie, maar vooral eerlijke review op FacebookGoogle of in mijn gastenboek, en ontvang €5,- korting op de volgende afspraak!

Annuleren of verzetten?

Soms kan het nodig zijn om te annuleren of te verzetten...
Maar bedenk wel... juist als je het druk hebt, en je er voor iedereen moet zijn, juist dan moet je goed voor jezelf zorgen! Juist dan kun je maar beter even tijd voor jezelf ♥ nemen en toch de massage door laten gaan!

Mocht je toch besluiten niet te (kunnen) komen, dan hoop ik dat je een vrijwillige bijdrage doet (hoe korter tevoren, hoe hoger). Immers, hoe later de afmelding, hoe kleiner de kans, dat ik een andere klant kan vinden voor die plek. 

Maar daar staat tegenover, dat dit ook andersom geldt! Mocht ik om bepaalde reden de afspraak verzetten, dan krijg jij korting!

Zorg jij voor een nieuwe klant? Dan is jouw volgende massage gratis!

Kado-bon

Geef eens iemand een uurtje Aandacht kado!

Nog niet verkrijgbaar als bon of waarde-cheque, maar wel al te bestellen via de contact-pagina! Vermeld bij 'bericht' voor wie dit mooie kadootje is!