Massages met volle aandacht

#durftevragen
Ik zou heel graag willen onderzoeken, hoe ik mijn missie, mijn passie 🙏, precies kan afstemmen op waar echt behoefte aan is.
Lees verder...

Gastenboek

Graag laat ik mijn gasten zelf aan het woord!

Schrijf zelf een berichtje in mijn gastenboek:
[0..9] [10..19] [20..22]

Ivonne de Hoon - 23-Aug-2019 13:17:11
Een overheerlijke prachtige massage gehad... zo geborgen... echt een Koesterende Geborgenheid!
Onder de indruk... het raakte me... bracht een mooie ontmoeting met mijn pure ik
Is van harte aan te bevelen.
Het is een dag later en ik geniet nog na 🦋♥️🙏
Jolanda - 21-Aug-2019 22:30:40
Een heerlijk koesterende geborgen massage mogen ontvangen van Steven. De geurige massageolie, de rustgevende muziek en de liefdevolle aanraking maakte dat ik al snel in diepe rust kwam. Zo fijn om je geborgen te voelen. Dank je wel Steven !
B. - 16-May-2019 9:27:21
Ik kreeg een massage bij Steven als verrassing van mijn vriend.

Bij aankomst hebben we een korte meditatie en visualisatie gedaan. Hier kon ik aarden en op mijn gemak komen.

De massage was heerlijk, en zeker aan te raden. Steven werkt naast zijn kennis over masseren ook op intuïtie en dit merk je. Het wiegen bracht veel los en was zeer bijzonder om te ervaren. De massage heeft veel goeds gedaan voor de spanningen in mijn lijf.

Steven werkt met liefdevolle aandacht, en de oprechtheid waarmee hij masseert maakte dat ik me kon overgeven en kon loslaten. Loslaten van spanning en ongemak in mijn lichaam.

Ik voel me heel goed vandaag. Zit weer meer in mijn lijf. Bedankt!

Na afloop vertelde Steven me dat dit zijn 300ste (!) massage was, en hierom kreeg ik deze massage van hem. Zo ontzettend lief. En hiermee een dubbele verrassing.

Steven, gefeliciteerd met de 300ste massage, mij zie je zeker terug.
M.W. - 26-Apr-2019 18:29:40
Dank je wel Steven voor de heerlijke massage / en flink energetisch werk. Er is zoveel spanning uit mijn lichaam nu! Heb ook heel goed geslapen. Ben wel nieuwsgierig wat er nog meer mag komen aan inzichten. Het is nog flink aan het nawerken!
K.L. - 8-Apr-2019 14:00:00
Het was gisteren een heerlijke massage. Helemaal ontspannen en toch heeft het weer wat los gemaakt. Emoties die komen, een beeld dat zich weer laat zien... En toch kan ik het ook weer loslaten. Ik blijf niet in de grip van de emotie. Het is gekomen en gaat weer, en de gevoelens zijn ook weer welkom om terug te komen. Zodat er stukje voor stukje nog wat heling kan plaatsvinden. Ik zie wel hoe dat allemaal verder verloopt.
An Bruylandt - 24-Mar-2019 11:47:51
Mijn ervaring... Open en bloot 🙏

Ik wil Steven bedanken!

voor de aanraking van mijn lichaam en hart
voor de zachte en energetische aanraking met pure 'intensie'

die het mij mogelijk maakt ...

mijn lijf ten volle te doorvoelen
stil te staan bij de lichamelijke pijn die emoties teweeg brengt
er liefdevol en zonder afkeer naar te kijken en te aanvaarden
ze opnieuw te doorvoelen, te doorleven en weer los te laten

waardoor ik weer een stuk dichter bij mijn mooie, unieke, passionele, daadkrachtige zelf kom 💗
Monique - 10-Sep-2018 17:57:30
ik ben diep geraakt door de aanraking van Steven. Hij heeft een geweldige diepte. Verrassende technieken die mijn lichaam liet genieten en mijn geest ontspannen. Een heuse parel.
Sigrid Karssens - 25-Apr-2018 17:00:36
25-04-2018
Vandaag ben ik bij Steven de Brouwer geweest voor een transformatie coaching en healing. Een mond vol, en geen letter te veel! Want dit anderhalf uur heeft een werkelijke transformatie in mijn hart teweeg gebracht. Dankzij de veiligheid die Steven bood. Dankzij zijn rust. Dankzij zijn sterke liefdesveld werd het mogelijk om mijn vrouwelijk gekwetste hart/geofferde hart weer toe te eigenen. Zijn handen hielpen om de geopende liefde weer in mijn lichaam te laten doorstromen. De al weken voelbare spanning in mijn hart is verdwenen en liefde en blijdschap is er voor in de plaats gekomen. Een transformatie coaching bij Steven is een echte aanrader.
Sigrid Karssens

BS - 1-Feb-2018 22:44:08
Gisteren bij Steven geweest: Het was een heftige maar zeer doeltreffende massage ! Vanaf het eerste moment dat hij zijn handen op mijn lichaam legde voelde ik zijn energie! Mijn hoofd sloeg op 'hol'! Ik zag flitsen en prikkelingen gingen door mijn lichaam! De massage over mijn rug, vanaf nek naar onder vond ik het heftigst, heel langzaam ging hij met zijn handen naar beneden en ik voelde heel zijn energie door mijn lichaam.. het voelde als één lichaam. Dit heb ik, sinds ik rechtszijdig verlamd ben geweest, niet meer gehad... links en rechts van mijn lichaam was één !! Zo'n geweldige ervaring was dat.
Nadat hij de koppen van mijn schouder had behandeld kon ik weer met mijn rechtse hand mijn Linker schouder aanraken en andersom, gevoelig zijn ze nog wel ! Ook had ik al een tijd last van hele 'zware' benen, nadat je deze een massage had gegeven , heb ik daar geen last meer van! En vannacht heb ik heel goed geslapen, zo fijn is dat!!

Steven, hartelijk dank voor de goede fijne doeltreffende massage, jij ziet mij snel weer terug. Ik raad de massage van Steven iedereen aan, maar vooral diegene met fysieke moeilijkheden.

Frank - 24-Aug-2017 11:43:55
Heerlijke uitwisseling gehad. Veel nuttige tips van Steven. De tijd vloog voorbij. Ik kom graag een keer als je nieuwe praktijk ruimte klaar is. Thanks
Dag, lieve mensen!\r
Ik ben heel benieuwd naar jullie feedback!\r
Lieve groetjes.
Steven


x
Deze website gebruikt cookies... 🍪🍪🍪 Lekker!
This will be replaced by Javascript...