Massages met volle aandacht

Gastenboek

Graag laat ik mijn gasten zelf aan het woord!

Schrijf zelf een berichtje in mijn gastenboek:
[0..9] [10..16]

Monique - 10-Sep-2018 17:57:30
ik ben diep geraakt door de aanraking van Steven. Hij heeft een geweldige diepte. Verrassende technieken die mijn lichaam liet genieten en mijn geest ontspannen. Een heuse parel.
Sigrid Karssens - 25-Apr-2018 17:00:36
25-04-2018
Vandaag ben ik bij Steven de Brouwer geweest voor een transformatie coaching en healing. Een mond vol, en geen letter te veel! Want dit anderhalf uur heeft een werkelijke transformatie in mijn hart teweeg gebracht. Dankzij de veiligheid die Steven bood. Dankzij zijn rust. Dankzij zijn sterke liefdesveld werd het mogelijk om mijn vrouwelijk gekwetste hart/geofferde hart weer toe te eigenen. Zijn handen hielpen om de geopende liefde weer in mijn lichaam te laten doorstromen. De al weken voelbare spanning in mijn hart is verdwenen en liefde en blijdschap is er voor in de plaats gekomen. Een transformatie coaching bij Steven is een echte aanrader.
Sigrid Karssens

BS - 1-Feb-2018 22:44:08
Gisteren bij Steven geweest: Het was een heftige maar zeer doeltreffende massage ! Vanaf het eerste moment dat hij zijn handen op mijn lichaam legde voelde ik zijn energie! Mijn hoofd sloeg op 'hol'! Ik zag flitsen en prikkelingen gingen door mijn lichaam! De massage over mijn rug, vanaf nek naar onder vond ik het heftigst, heel langzaam ging hij met zijn handen naar beneden en ik voelde heel zijn energie door mijn lichaam.. het voelde als één lichaam. Dit heb ik, sinds ik rechtszijdig verlamd ben geweest, niet meer gehad... links en rechts van mijn lichaam was één !! Zo'n geweldige ervaring was dat.
Nadat hij de koppen van mijn schouder had behandeld kon ik weer met mijn rechtse hand mijn Linker schouder aanraken en andersom, gevoelig zijn ze nog wel ! Ook had ik al een tijd last van hele 'zware' benen, nadat je deze een massage had gegeven , heb ik daar geen last meer van! En vannacht heb ik heel goed geslapen, zo fijn is dat!!

Steven, hartelijk dank voor de goede fijne doeltreffende massage, jij ziet mij snel weer terug. Ik raad de massage van Steven iedereen aan, maar vooral diegene met fysieke moeilijkheden.

Frank - 24-Aug-2017 11:43:55
Heerlijke uitwisseling gehad. Veel nuttige tips van Steven. De tijd vloog voorbij. Ik kom graag een keer als je nieuwe praktijk ruimte klaar is. Thanks
Sandra - 4-May-2017 12:43:00
Ik had last van mijn schouder, Steven legde zijn handen erop. Ik verwachtte die gemene druk die de sportmasseur gebruikt. Maar die kwam niet, hij bewoog zijn handen rustig en aandachtig. En daarna? Veel minder last van mijn schouder. Verbaasd en blij!

(bekend) - 26-Apr-2017 13:03:14
Ha Steven! Ik wil je nog even uit de grond van mn ❤ bedanken voor de bijzondere massage eergisteren!
Je bent echt zo enorm gegroeid zeg, wauw... Ik was diep geraakt, had dit niet verwacht, maar was een mooi en kostbaar geschenk.
... en vandaag stroomt het nog en voelt goed! Er is echt weer iets geopend, waar het vast zat in mij, zo fijn ❤ 🙏 .
Dikke knuffel en tot volgende keer 😘
Johan - 26-May-2016 20:09:05
Woensdag 25 mei. Voor de 1ste keer krijg ik een massage van Steven. Na een hartelijke verwelkoming eerst even babbelen en dan... massage. Wauw, dit is op een manier gemasseerd worden zoals ik nog niet heb mogen ervaren. Dat een man met zoveel liefde en aandacht de 'knopen' uit m'n lijf kan masseren is heel bijzonder. Dank daarvoor Steven.
En... tot een volgende keer. Liefs, Johan
Hermien - 8-May-2016 20:52:45
Gisteren een heerlijke massage gehad. Je zou bijna gaan spinnen als een kat. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen, die een ontspannende massage wil.
Carolien - 5-Dec-2015 14:48:28
Ik heb vandaag een heerlijke massage gehad van steven! Ondanks veel pijn in mijn schouder voelt hij feilloos aan hoe ver hij kan gaan. Resultaat is nu veel minder pijn! Ik kan iedereen een massage bij hem aanbevelen!
Jan Biermann - 21-Sep-2015 8:15:23
Steven, bedankt voor de heerlijke ontspannende massage die je met veel warmte en aandacht hebt gegeven. De tijd vloog en na de massage voelde mijn rug zeer ontspannen aan. Ik heb genoten!!!