Massages met volle aandacht

Facebook Reviews

Graag laat ik mijn gasten zelf aan het woord!

Schrijf zelf een review op Facebook:
Overzicht van alle (public) Facebook-reviews:


Adje Huijbregts - 4-Dec-2019 17:44:00 - 👍
Vanmiddag heb ik een superfijne ontspanningsmassage mogen ontvangen van Steven de Brouwer. Een liefdevolle massage met heel veel zorg en aandacht gegeven. Het heeft me diep geraakt. Dank je Steven ­čÖĆ
Christine Trimpe-Engbers - 2-Sep-2019 15:39:21 - 👍
Ik heb oprechte aandacht ervaren.
Heerlijk en helend.
Dankjewel, Steven, voor deze bijzondere ervaring.
Bo Wie - 16-May-2019 9:33:24 - 👍
De massage was heerlijk, en zeker aan te raden. Steven werkt naast zijn kennis over masseren ook op intuïtie en dit merk je. Het wiegen bracht veel los en was zeer bijzonder om te ervaren. De massage heeft veel goeds gedaan voor de spanningen in mijn lijf, en de thema's loslaten en acceptatie.

Steven werkt met liefdevolle aandacht, en is kundig en oprecht in wat hij doet. Dit zorgt voor vertrouwen en ruimte.
Gijs Briene - 5-Feb-2019 19:36:04 - 👍
Heerlijke ontspanningsmassage zzzz....
Sigrid Karssens - 25-Apr-2018 17:01:41 - ★★★★★
25-04-2018
Vandaag ben ik bij Steven de Brouwer geweest voor een transformatie coaching en healing. Een mond vol, en geen letter te veel! Want dit anderhalf uur heeft een werkelijke transformatie in mijn hart teweeg gebracht. Dankzij de veiligheid die Steven bood. Dankzij zijn rust. Dankzij zijn sterke liefdesveld werd het mogelijk om mijn vrouwelijk gekwetste hart/geofferde hart weer toe te eigenen. Zijn handen hielpen om de geopende liefde weer in mijn lichaam te laten doorstromen. De al weken voelbare spanning in mijn hart is verdwenen en liefde en blijdschap is er voor in de plaats gekomen. Een transformatie coaching bij Steven is een echte aanrader.
Sigrid Karssens
Miranda Wolff - 12-Apr-2018 8:43:17 - ★★★★★
Ik ben bij Steven geweest voor een MEE Therapie sessie. Steven weet je snel op je gemak te stellen en vertrouwen te creeren wat mooi is om de sessie mee te beginnen. Wat een fijne manier van werken. We hebben gewerkt aan de balans tussen vrouwelijke en mannelijke energie. Na afloop de intensie meegenomen om dit tijdens het dansen mee te nemen en hiermee verder te werken. Ik sta weer steviger in het leven en dat is een cadeau wat ik nog lang kan meenemen op mijn levennspad. Bedankt lieve Steven voor de mooie middag. ´┐Ż´┐Ż´┐Ż
Saskia Blok - 5-Feb-2018 14:42:10 - ★★★★★
Steven is een geweldige masseur!
Zeer kundig, maar nog belangrijker dan dat vind ik de zorg, wamte en aandacht die hij aan je besteed. Hij weet je met zijn rust en warmte helemaal te laten ontspannen, nog voordat de massage is begonnen. Wat een fijne energie!
Bij mij kwamen tijdens de massage hevige emoties los. Ook daar weet hij heel goed mee om te gaan. In alle rust heeft hij mij na de massage weer terug in het hier en nu gehaald.
Steven is beslist geen masseur die een vaststaand programma afwerkt, maar juist werkt met wat hij van jou en je lijf terug krijgt. Daardoor krijg je, veel meer dan bij veel masseurs, datgene wat je nodig hebt.
Ik kan alleen maar zeggen; ga naar Steven voor een massage, ook al woon je wat verder weg. Het is het absoluut waard!!!
Ingrid Berkers - 1-Feb-2018 17:05:55 - ★★★★★
Ik had al een week last van hoofdpijn die alleen maar erger leek te worden. Steven gaf aan de hoofdpijn niet per se te kunnen 'wegmasseren', maar wel de pijn te kunnen verdelen. Daarom masseerde hij niet alleen mijn nek en schouders, maar ook mijn hele rug en armen. Zijn handen waren heerlijk warm en uiteindelijk heb ik me even heerlijk kunnen ontspannen. Het 'pulsen' zorgde hier extra voor. Dat vond ik erg fijn en ontspannend. Na de massage was de hoofdpijn niet verdwenen, maar leek die wel beter te verdragen. Een aanrader dus!
Ingrid Verhagen - 20-Sep-2017 12:20:09 - ★★★★★
Inmiddels 2 keer een massage van Steven gehad en hij verraste me beide keren. Door de combinatie van verschillende massages, aandacht en magische handen, weet hij mij, op een zachte liefdevolle manier, geestelijk, lichamelijk, emotioneel en spiritueel te raken. Intensieve zachte energie├źn waardoor blokkades verwijderen, totale rust en ontspanning volgen en blijven. Ik denk dat ik best mag zeggen dat Steven me net dat zetje geeft dat ik op die momenten nodig heb...<3
Janneke Groen - 3-May-2017 21:11:21 - ★★★★★
Gisteren een heel fijne massage mogen ontvangen van Steven.
Wat me direct opviel was dat zijn handen enorm warm waren, ik voelde de energie stromen. Dat bleef zo gedurende de massage, heerlijk!! Het was een combinatie van Holistic Pulsing, Lomi Lomi-technieken en klassieke massage.
Ondanks dat er geen kracht gebruikt werd, voelde de massage heel intens. Niet op lichamelijk niveau, maar dieper. Zachte kracht dus! Een bijzondere en mooie ervaring.
Wil je jezelf een kadootje geven dan vind ik dit een vette aanrader!
Fijn dat je de tijd nam, Steven, en me helemaal op m'n gemak kon laten voelen en ontspannen!
Nogmaals dankjewel.
Johan Laforce - 26-May-2016 20:19:16 - ★★★★☆
Woensdag 25 mei. Voor de 1ste keer krijg ik een massage van Steven. Na een hartelijke verwelkoming eerst even babbelen en dan... massage. Wauw, dit is op een manier gemasseerd worden zoals ik nog niet heb mogen ervaren. Dat een man met zoveel liefde en aandacht de 'knopen' uit m'n lijf kan masseren is heel bijzonder. Dank daarvoor Steven.
En... tot een volgende keer. Liefs, Johan
Ingrid Van de Riet - 6-Jan-2016 19:08:17 - ★★★★★
Ik heb op de feelgoodmarket op zaterdag 19 dec een holistic pulsing massage gehad. Was ontzettend ontspannend. Ik was best gestresst en had erge hoofdpijn van de werkstress en was daarna echt heel ontspannen en was mijn hoofdpijn kwijt. Ik voelde me herboren. Echt super!
Patricia Amarache - 15-Dec-2015 0:06:52 - ★★★★★
liefdevol, met aandacht en helend....gewoon heerlijk! ik zeg: doen!
Claudie van Ginneken - 17-Sep-2015 18:35:43 - ★★★★★
Een uitstekend masseur, die rust en ontspanning brengt en ├ęcht afstemt. Steven werkt vanuit liefde voor het vak en met oprechte belangstelling geeft hij je lichaam en je geest zijn volle aandacht. Zeldzaam goed!
Veerle van der Linden - 7-Sep-2015 21:34:14 - ★★★★★
Steven heeft me al meerdere malen verrast met zijn fijngevoeligheid tijdens de massage. Hij is oprecht en integer in zijn wens om daadwerkelijk ontspanning te geven. En dat, samen met Stevens natuurlijke aanleg voor de massagekunst, maakt dat ik iedereen aanraad deze ervaring te ondergaan. Waarachtig genieten!

Facebook

Like en follow mijn Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen!x
Deze website gebruikt cookies... 🍪🍪🍪 Lekker!
This will be replaced by Javascript...